Paling laris

Kita duwe macem-macem set lengkap peralatan produksi, garis produk airbag pipa, peralatan pangolahan bantalan karet, lsp.

ndeleng liyane

layanan kita

We nandheske ing mromosiaken pembangunan karo ilmu lan teknologi lan menang reputasi karo layanan.

Babagan awake dhewe

Yuanxiang Rubber minangka perusahaan sing fokus ing R&D, produksi lan penjualan produk karet.

KAREET YUANXIANG

minangka perusahaan sing fokus ing R&D, produksi lan penjualan produk karet.Dumunung ing Distrik Dongli, Tianjin, kanthi tata letak industri global lan pangembangan lengkap kanthi pamikiran internasional lan visi global. Sawise meh sepuluh taun pangembangan industri, produk kasebut wis ditanam kanthi intensif lan entuk asil sing luar biasa.Perusahaan saiki wis berkembang dadi perusahaan manufaktur karet sing nggabungake produksi bahan mentah, pasokan, desain lan pangembangan, lan penjualan.Ana luwih saka 1,000 pelanggan koperasi ing omah lan ing luar negeri.

Kita bisa ngatur produk miturut materi, werna, kekandelan, pola lan wangun sing dibutuhake.Amarga kita duwe rantai pasokan sing diwasa, kualitas lan rega kita nguntungake.

Sinau luwih lengkap