Shitesit me te mire

Ne kemi grupe të ndryshme të avancuara të kompletuara të pajisjeve të prodhimit, linja prodhimi të airbag-ëve të tubacionit, pajisje për përpunimin e jastëkëve të gomës, etj.

shikoni më shumë

shërbimet tona

Ne insistojmë të promovojmë zhvillimin me shkencë dhe teknologji dhe të fitojmë reputacion me shërbimin.

Rreth Nesh

Yuanxiang Rubber është një kompani që fokusohet në R&D, prodhimin dhe shitjet e produkteve të gomës.

GOME YUANXIANG

është një kompani që fokusohet në R&D, prodhimin dhe shitjet e produkteve të gomës.Ndodhet në distriktin Dongli, Tianjin, me një plan urbanistik global dhe zhvillim të zgjeruar me mendim ndërkombëtar dhe vizion global. Pas gati dhjetë vjetësh zhvillimi të industrisë, produktet janë kultivuar intensivisht dhe kanë arritur rezultate të jashtëzakonshme.Kompania tani është zhvilluar në një ndërmarrje të prodhimit të gomës që integron prodhimin, furnizimin, projektimin dhe zhvillimin dhe shitjet e lëndëve të para.Ka më shumë se 1000 klientë bashkëpunues brenda dhe jashtë vendit.

Ne mund të personalizojmë produktet sipas materialit, ngjyrës, trashësisë, modelit dhe formës që ju kërkoni.Për shkak se ne kemi një zinxhir furnizimi të pjekur, cilësia dhe çmimi ynë janë shumë të favorshëm.

Mëso më shumë